Hitta det du söker

Du har klickat dig vidare och nu kommit till sidan där du kan hitta information och länkar om bland annat Sport och fritid . Vi hoppas du hittar vad du söker annars är det bara att klicka på Sitemap nedan för att hitta allt på vår hemsida samlat på en och samma plats.

Kategorier

Mac OSX

Mac OS X är ett operativsystem för Macintosh-datorer från Apple. Mac OS X är ett operativsystem som bygger på Unix-varianten Darwin, kärnan Mach, användargränssnittet Aqua och har hämtat en hel del inspiration från OPENSTEP. Mac OS X är sålunda vad gäller underliggande teknik mer besläktat med operativsystemet FreeBSD än med föregångaren Mac OS.

Eftersom program i alla Mac-datorer utvecklas av samma företag som gör själva datorn blir resultatet ett helt integrerat system där allting fungerar perfekt ihop. OS X samarbetar med processorn i din Mac för att ge dig bästa möjliga prestanda. På Multi-Touch-styrplattan på alla bärbara Mac-datorer har du gott om plats att nypa, svepa och klicka dig fram i de flesta programmen på datorn. OS X erbjuder maximal batteritid genom att minska skärmens ljusstyrka i svagt ljus och reglera processoraktiviteten mellan tangenttryckningar.