Lägg till länk

På denna sida lägger du till din länk. Fyll bara snabbt och enkelt i de olika fälten och klicka på "Klar". Efter detta kommer vi kontrollera länken, allt för att hålla så hög standad som möjligt så vi ger Dig möjligheten till en så bra tjänst som möjligt.

Namn:
E-mail:
Kategori:
Url:
Länk text:
Beskrivning:

Mac OSX

Mac OS X är ett operativsystem för Macintosh-datorer från Apple. Mac OS X är ett operativsystem som bygger på Unix-varianten Darwin, kärnan Mach, användargränssnittet Aqua och har hämtat en hel del inspiration från OPENSTEP. Mac OS X är sålunda vad gäller underliggande teknik mer besläktat med operativsystemet FreeBSD än med föregångaren Mac OS.

Eftersom program i alla Mac-datorer utvecklas av samma företag som gör själva datorn blir resultatet ett helt integrerat system där allting fungerar perfekt ihop. OS X samarbetar med processorn i din Mac för att ge dig bästa möjliga prestanda. På Multi-Touch-styrplattan på alla bärbara Mac-datorer har du gott om plats att nypa, svepa och klicka dig fram i de flesta programmen på datorn. OS X erbjuder maximal batteritid genom att minska skärmens ljusstyrka i svagt ljus och reglera processoraktiviteten mellan tangenttryckningar.